BEE BEE




hmm
BEE BEE nama diberi
ini nama kucing diatas tau!
that hand belongs to daddy
love you daddy!
=)
BEE BEE??
actually it's has own meaning in bahasa thailand, tapi aku ni bukan ilmuan bahasa, lupa nak tanya kat Werat @ mummy @ daddy apa maksudnya
hehe
my bad...
well
BEE BEE sangat la manja, specially dengan mummy and Werat
aku??
hee~~
dia macam ada sedikit darah gemuruh bila berdamping dengan ku..
(p/s : aku rasa dia ada baca profil juvana aku yg pernah hampir-hampir melemaskan anak kucing dalam kolah air atok aku kot!tapi waktu tu aku baru tadika)
*sigh*
well, aku sebenarnya rindu kat BEE BEE ni
even aku rasa dia bersyukur tak jumpa aku selalu da
kiki
sebab tu aku mencoret post pasal beliau

BEE BEE, bella rindu kat you!

BEE BEE's current location : SINGAPORE



4 comments:

  zaradgreat

February 20, 2009 at 11:43 PM

u make me miss my kucing!
hehehehehe

  NABILA : im not pristine

February 21, 2009 at 7:28 PM

miss ur cat?
haha
zara
ko mengomen mcm la setahun skali balik melaka tu
evrytym aku duk ukm
ko la yg xde kat bilik balik rumah
adeh
=P

  [biru][pink]

February 22, 2009 at 7:34 AM

comelnyeeeeeeee....
bkn ko~
tp BEE BEE..
huahuahua

  NABILA : im not pristine

February 28, 2009 at 3:24 AM

bee bee mmg comel
tp ak x comel ke syira?
haha
sbb t xde org nk kat aku kot
adeh
=D