hamster



miumiutih




muk muk


again..
wanna mumbling about animal
=)
well, i used to have 20 + hamsters!
don't ask me how i take care of them, cause most of the time, that's not my role-instead belongs to abah
hehe
sayang abah!
sampai la 1 minggu tu, abah g outstation, and me, of course kat upm, aku dengan seoptimis yang mungkin thinking that my little sister might take care of them...
but at last...
after 2 weeks, aku pn balik rumah, x silap aku aku x balik sangat waktu tu sebab musim exam, and guess what i figure out??

my hamsters are dead!

tinggal 3 ekor je-miumiutih, muk muk, and lagi satu aku tak bagi nama sebab aku x suka-coz he bite me once! urgh! kenapa la bukan yang itu yang mati? adeh.. belum sampai ajal kot
mmm
actually im not totally sad because of that as my beloved hamster-muk muk still alive
but pretty upset adik aku tu gila pemalas tak bagi hamster aku makan!
sabar je la...






SYIRA mmg kejam!
hahaha






ZARA takut...
hehe
comel kan muka dia?



6 comments:

  influenza

February 28, 2009 at 8:52 PM

keh3...
aku penyayang r...

  NABILA : im not pristine

March 2, 2009 at 3:26 PM

ko??
penyayang??
haha
boley percaya kah??
=P

  miNGOI-

March 5, 2009 at 9:26 AM

comel gile hamsterrrrr!!!!!!!!!
^0^

  Nuha Hana

March 12, 2009 at 4:38 PM

kekeke
ape la fatma ni~
hamster gigit die pun nak benci balik kat hamster tuh~
huhu...

  mynn88

June 9, 2009 at 2:00 AM

slm..aloo..lama xdengar cite..ak slalu ctct dayah je..br jumpa blog ko..huhu..pekaba??

  fhad

July 26, 2009 at 11:29 PM

haaa? UPM gak ke? kos pe?